Leve hitra nårduvil rgb

Bolig

Hitra kommune Facebook 002

  • Hitra kommune ønsker å stimulere til boligbygging, med fokus på regulering av attraktive private og offentlige boligtomter i nærhet av etablerte skoler og barnehager. I tillegg til aksen langs FV714 Sandstad-Dolmøy er også tettsteder som Sandstad, Hestvika, Ansnes, Knarrlagsund og Kvenvær inkludert i bosettingsplanene.
  • Hitra kommune ønsker å fremme og tilrettelegge for boligbygging med intensjon om først leie - så eie.
  • Det totale boligtilbudet skal omfatte et bredt utvalg av ulike typer bolig - for leie og eie.
  • Hitra kommune har et godt samarbeid med boligbyggelag og utbyggingsselskaper som er profesjonelle pådrivere i boligetableringen.
Boliger

Noe for enhver smak: i kommunesenteret, i grendene, i marka, ved sjøen, gammelt, nytt, gammeldags, moderne, lite, stort.......

Turistkart side 2 2021 juli2

Turistkart 2021 juli

Eiendoms Megler1

Eiendomsmegler 1 - Hitra og Frøya

Hitra er ei øy med i overkant av 5000 innbyggere, men vi har plass til mange fler! De siste årene har vi sett at flere og flere ønsker å etablere seg i øyregionen, og vi er ofte i kontakt med folk som aldri har vært på Hitra før, men som ønsker å bosette seg her. Hitra og Frøya har et stort behov for kompetanse innen havbruk, og posisjonen som «verdens ledende habruksregion» gir store ringvirkninger i hele øyregionen, her trengs det folk i de fleste yrker. EiendomsMegler1 selger ca 60% av alle eiendommer som omsettes i øyregionen, og har god kontroll på hva som er i markedet til enhver tid, og ikke minst sitter vi på mye kunnskap om de ulike grendene på Hitra og Frøya. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker hjelp til å finne din drømmebolig, og ikke minst din drømmeplass i øyriket.

Vennlig hilsen
EiendomsMegler 1 Midt-Norge - Hitra
Renate Ledel
Eiendomsmegler / Avdelingsleder

Eiendomsmegler 1 - Hitra og Frøya

Aktiv logo red RGB 002

Aktiv Eiendomsmegling etablerte seg på Hitra og Frøya i 2014. Per i dag er vi 3 ansatte med lang erfaring innen eiendomsmegling. Vi har hovedkontor i Fillan på Hitra og filialer på Sistranda på Frøya og Kyrksæterøra i Heim kommune. Vi er samlokalisert og eid av lokalbanken Hemne Sparebank – et finanshus med både bank, eiendomsmegling, regnskap og forsikring. Har du planer om å flytte til øyregionen – hjelper vi deg med å finne din bolig – ikke nøl med å ta kontakt med oss. Jobbmuligheter har vi også. Velkommen til Hitra!

Vennlig hilsen
Aktiv Eiendomsmegling Kystregionen
Irene Thorsø
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Aktiv Eiendomsmegling Kystregionen

Logo KI

Hitra er et lokalsamfunn som i skrivende stund er i stadig vekst, med en befolkningsprognose som er forventet sterkt voksende ift dagens innbyggerantall. Vi ser følgelig at samfunnet har et sterkt behov for økt boligtilbud. Vi tilbyr alt fra sentrumsnære leiligheter, rekkehus og eneboliger til tomter i sjønære og naturvennlige omgivelser. Tilbud av fasiliteter og næringsaktører vil trolig også øke i nærmeste fremtid, noe som skaper både bedre boforhold og økt tilgang på etterspurte arbeidsplasser. Dette er noe vi streber etter å være et speilbilde av, slik at fremtidens innbyggere vil ha et bredt spekter av boliger å velge imellom for hva som kommer til å bli «Fremtidens Hitra».

Mvh Kristian Sørensen
KI Investeringsselskap AS
KI Eiendom - KI Bolig

KI Investeringsselskap